Røget tunfisk med indbagt spinat

Røget tunfisk med indbagt spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.røget tun
225 g.butterdej, 1 rulle
250 g.helbladet spinat
1 dl.piskefløde
25 g.mandelsplitter
 salt
 peber
 Muskatnød, stødt
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Butterdejen rulles ud. Der stikkes 8 runde, lige store plader ud. Spinaten blancheres, og fløden hældes ved. Mandelsplitter og krydderier tilsættes. Koges godt ned. Kan evt. jævnes. Spinaten afkøles og lægges midt på butterdejspladen, den anden lægges ovenpå. Trykkes sammen i kanten med en gaffel. Pensles med æg. Bages ved 200 grader i ca. 15 min. Serveres til røget tun, der er skåret i skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 8585 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu