Røget tunfisk sauce og pasta

Røget tunfisk sauce og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.finthakket løg
3 spsk.olivenolie
8 skiverrøget tunfisk finthakket
2 dl.vand
1 bdt.bredbladet persille
400 g.pasta
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
Opskrift:
Kog pastaen al dénte i kogende, letsaltet vand, sigt pastaen og kom den tilbage i gryden. Hold den varm.

Varm olivenolie på en tykbundet pande, sauter løgene til de er bløde, ca. 5 minutter, tilsæt den hakkede røget tunfisk og spæd til med vand. Lad det simre i 3 - 4 minutter.

Vend tunfisksaucen og den hakkede persille i pastaen og smag til med salt og peber.

Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 8735 gange,
og udskrevet 126 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu