Røget tunfisk og æggekage med creme fraiche og ost

Røget tunfisk og æggekage med creme fraiche og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.røget tunfisk i strimler
12 æg
3 dl.creme fraiche 18%
200 g.fint snittet skalotteløg
200 g.revet ost
 Olivenolie til stegning
 Salt
 Peber, friskkværnet
 
4 storetomater
1 bdt.purløg snittet
1 rødløg meget finthakket
 Balsamicoeddike
 
Opskrift:
Pisk æg med creme fraiche, salt og peber. Varm lidt olie i en tykbundet pande og steg løgene til de er gyldne, hæld æggemassen over sammen med den strimlede tunfisk, drys med revet ost til sidst. Lad æggekagen blive gylden i bunden, sæt så panden i en 180 grader varm ovn i 8 - 10 minutter. Server den godt lun.

Tomaterne skæres i skiver, lægges i et fad og drysses med purløg og løg. Stænkes med balsamicoeddike.

Hertil serveres groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 13482 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu