Laksestuvning med æg og dild

Laksestuvning med æg og dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 hakket løg
1 spsk.smør
2 spsk.mel
3 hårdkogte æg
 dild
 peber
 evt. lidt salt
 
 Pynt:
 revet ost
 
Opskrift:
Pandekagerne:
Hertil piskes det hele sammen, smørret er smeltet, og dejen skal helst trække nogle timer, inden pandekagerne bages - ikke for store.

Fyld:
Løg hakkes og letsteges i smørret, heri drysses melet, og der spædes med fløden til en fin stuvning, der smages godt til med salt, peber og meget fint klippet dild.

Når stuvningen er lidt afsvalet, tilsættes laksestykkerne samt de hakkede hårdkogte æg, og en god spsk. kommes på hver pandkage, der rulles sammen og nu kan fryses. De lægges i et ildfast fad, drysses med revet ost, og de er lige til at lune.





karakterer:
Opskriften er vist 7081 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu