Gourmet Tarteletter - de bedste

Gourmet Tarteletter - de bedste, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Johan Halberg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.kyllingfilet
50 g.kantereller
1 citron, saften heraf
3 laurbærblade
125 g.grønne asparges
1 mellemstærk rød chili
250 g.champignon
2 ds.asparges
 
75 g.smør
75 g.hvedemel
3-4 spsk.god kyllingefond
4 dl.vand
3 dl.fløde
 salt
 peber
 lidtsukker
 
 Tarteletforme
 Frisk persille
 
Opskrift:
Fyldet:
1. Skær kyllingfiletterne i små stykker og kom dem i en gryde. Steg stykkerne i olie indtil væden er fordampet.

2. Knæk den nederste del af de grønne asparges og skær dem i stykker på 2 cm. og snit chili i små stykker

3. Grønne asparges, kantareller, citronsaft, chili, laurbærblade og væden fra aspargesdåserne tilsættes i gryden. Lad det simre under låg i 20 min. Tilsæt en tsk. salt og peber

4. i mellemtiden snittes champignon i mindre stykker og steges i 1 spsk olie på en pande et stykke tid, indtil de er brune og lækre.

5. tag champignon af panden og kom dem sammen med dåseasparges over i gryden, og sluk under gryden. Husk at fjerne laurbærbladende.

Saucen:
1. kog 4 dl. vand og hæld det i et litermål sammen med 3 dl fløde, og kyllingefonden.

2. tag en ny gryde og smelt smørret heri. Tilsæt mel lidt efter lidt mens der røres rundt.

3. væsken fra litermålet tilsættes mens der røres rundt, og blandinden koges op indtil den bliver ensartet og tyktflydende.

4. overfør saucen til gryden med fyldet og rør rundt. Tarteletfyldet er nu klar, men smages til med salt, peber og en smule sukker.


Nu varmes tarteletformene i ovnen som anvist på pakken og tarteletterne serveres med frisk persille ovenpå.
Velbekomme.





karakterer:
Opskriften er vist 6010 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu