Kylling med macadamianødder

Kylling med macadamianødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : GourmetLivet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kylling
3 tsk.gurkemeje
2 fedhvidløg
1 tsk.Spidskommen
150-200 g.spinatblade
90 g.macadamianødder
3 dl.fløde
 salt
 peber
 Evt. lidt løg
 Evt. lidt kokosmel
 
Opskrift:
Det første man skal gøre er at skære kyllingbryst ud i nogle store firkantede stykker, og herefter stege dem på panden med margarine, salt og peber.

Imens kyllingestykkerne steges, knuses macadamianødderne i en pose eller med en minihakker. Herefter skæres hvidløg i små fine stykker.

Når kyllingestykkerne er stegt færdig tilføjes de hakkede macadamianødderne og det hakkede hvidløg i panden/ sauterpanden sammen med gurkemeje og spidskommen.

Lad macadamianødder, hvidløg, gurkemeje, og spidskommen stege sammen med kyllingen i 5 minutter inden fløde tilsættes.

Når fløden er tilsat skal retten op at koge i 5 - 10 min.

Til sidst vendes spinatbladene i retten, og lad den simre i et par minutter inden servering. Et godt tip er at komme lidt spinat i ad gangen, da det ellers kan virke lidt voldsomt.

Til retten kan der serveres, pasta, ris, salat eller flute.





karakterer:
Opskriften er vist 1888 gange,
og udskrevet 57 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu