Appelsinmarmelade med Whisky fra Paradishus

Appelsinmarmelade med Whisky fra Paradishus, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Kg.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Per Wistisen

Indsendt :     

Ingredienser:
1500 g.appelsiner
1000 g.sukker
1 dl.vand
100 g.smuttede mandler
2 Vaniljstang
1 brevgeleringspulver til 1,5 kg frugt
5 spsk.whisky
 Atamon
 
Opskrift:
Appelsinerne hakkes i en kødhakker og hældes derefter i en gryde sammen med sukker og vand.
Koges ved middel varme en halv times tid.

Gem ca. 100 gram af sukkeret og bland det med geleringsoulveret og vaniljekorn.

Kom vaniljen og sukker/ geleringspulver blandingen og de hakkede mandler i de sidst 5 min af kogningen.

Til slut tilsættes whisky og en kapselfuld Atamon, hvorpå marmeladen hældes på rene afvaskede glas der herefter lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 5473 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-01-08 09:00:40
Skal der være skræl på appelsinerne ?