Brøndkarsesuppe med røget laks

Brøndkarsesuppe med røget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 forårsløg
8 dl.Grøntsagsbouillon
2 dl.hvidvin
3 dl.piskefløde
2 potterbrøndkarse
 friskkværnet peber
 salt
120 g.røget laks
 
Opskrift:
Rens løgene og skær dem i mindre stykker. Kom løg og bouillon i en gryde og kog det mørt i ca. 10 minutter. Tilsæt hvidvin og lad det yderligere koge 5 minutter. Blend suppen lidt ad gangen med fløde og brøndkarse (gem et par totter til pynt) og varm den kun lige svagt op herefter.

Servér med strimlede laksestykker i de portionsanrettede supper.





karakterer:
Opskriften er vist 17011 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu