Franske kotteletter

Franske kotteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja

Indsendt af : freddy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 store koteletter
 rasp
 salt
 peber
70 g.tomatketpure konc.
100 g.Cheri tomater
 oregano et lille drys.
 timian et lille drys.
1 glaschampignon
2 spsk.hvedemel
150 g.margarine
2 æg
2.5 dl.piske
2.5 dl.mælk (frit valg bruger selv sødmælk)
 kartofler/ris
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
bank koteletterne flade vend dem i pisket hele æg og bland rasp. salt. peber. sammen og vend kot. der i steges på en pande ca. 3 min på hver side. hæld fedtstoffet fra pande i en gryde (læg evt. en lille klat margarine i panden igen) stil nu koteletterne ind i ovnen på ca. 75 gr. alm. ovn.

Sauce:
fedtstoffet varmes op i gryden tilsæt nu krydderierne og fin snittet hvidløg tilsæt mel og rør godt og mælk samt fløde. tomaterne skæres i 1/4 og tilsættes sammen med champignon kom så den koncentreret tomat ketchup i og smag til med salt og peber læg så koteletterne i saucen.

serveres med kartofler/ris som lidt extra kan man blande en salat efter egen smag.





karakterer:
Opskriften er vist 7777 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu