Paprikakylling i fad

Paprikakylling i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Ole Simonsen

Indsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingefiletter
400 g.champignon
2 store løg
5 dl.piskefløde
 paprika
 salt
 smør til stegning
 
Opskrift:
Gør champignon i stand. Hvis de er store skæres de i mindre stykker. Hak løgene.
Drys lidt salt på kyllingfiletterne og vend dem i rigeligt paprika. smelt lidt smør på panden imens. Når smørret er gyldent lægges filetterne på panden og brunes. Når de er brunet tages de op og lægges i en bradepande. Kom løg og champignon i panden og svits det lidt. Tilsæt evt lidt mere paprika og lidt salt. Tilsæt fløden og kog panden af et øjeblik. Hæld pandens indhold over kylling filetterne og steg det færdigt i alm ovn ved 200 gr i 30 minutter.
Serveres med løse ris og salat. Evt et stykke brød





karakterer:
Opskriften er vist 14468 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu