Chimay sauce

Chimay sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.chimay bleu
 Saften fra 2 usprøjtede appelsiner ca. 2.5 dl.
1 spsk.Oscar andebouillon pulver
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Øl, appelsinsaft og andebouillonpulver kommes i en gryde. Koges ind til det er helt tykt som sirup. Tilsæt piskefløde og server.





karakterer:
Opskriften er vist 1900 gange,
og udskrevet 50 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu