Røget laks og julesalat med ricottacreme

Røget laks og julesalat med ricottacreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Italien

ItalienKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8 skiverøget laks
8 bladeaf julesalat
 citronsaft
 basilikum til pynt
 
 creme:
150 g.Ricotta, friskost
3 spsk.friskhakket basilikum
1 spsk.purløg
3 spsk.citronsaft
1 fedhvidløg, knust
 salt
 peber fra kværn
 
Opskrift:
Ingredienserne til cremen blandes. Julesalatbladene dryppes med citronsaft, og en skive røget laks vikles rundt om den nederste del af bladet. Cremen fyldes i. Pyntes med de midterste blade fra julesalaten og friske basilikumblade.

Serveres med mørkt, groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14822 gange,
og udskrevet 496 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Denne opskrift er virkelig god, hvis man ønsker en anderledes laks til frokost eller forret. Jeg har selv lavet den til frokostbord.