Devolay kotelet med ost og persille

Devolay kotelet med ost og persille , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ja inden den paneres

Indsendt af : F.Blichfeldt

Indsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingefilet
40 g.mild ost
1 æg
40 g.smør
 finthakket peberfrugt
 salt
 peber
 olie til stegning
 rasp til pannering
 
Opskrift:
fjern evt. fedt og brusk fra brystfileterne dup dem tørre med køkkenrulle skær hver filet op i siden så den kan åbnes altså skær den næsten igennem bred den ud på et skærebræt og bank den flad drys med salt og peber spred de finthakkede paprika jævnt over kødet stil det i køleskabet mindst 30 min. gerne længere under låg.

tag kødet ud af køleskabet i midten af hver "kotelet" lægges et stykke ost ca. 10 g. og 2 spsk. smør. derefter rulles kødet omkring fyldet lukkes evt. med en tandstikker eller 2
paneres i æg og rasp og steges gyldne ca. 7 min. på hver side på en middelvarm pande





karakterer:
Opskriften er vist 2640 gange,
og udskrevet 59 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu