Cremet kylling suppe

Cremet kylling suppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Casper Grønkjær

Indsendt :     

Ingredienser:
500-650 g.kyllingefilet
2 spsk.smør
5 gulerødder
0.5 knoldselleri
1 løg
1 fedhvidløg
4-5 kyllingebouillonterning
2 dl.fløde
1 dl.mælk
1.5 l.vand
0.5 dl.Æblecider eddike eller hvidvin
1-1.5 spsk.chilisauce (Jeg brugte Linghams)
1 spsk.kylling krydderi
1 tsk.Oregano
1 tsk.timian
1 tsk.salvie
1 tsk.merian
1 tsk.sukker
 Salt
 Peber
 Friskhakket persille (mængde efter eget valg)
 
 Til servering:
 Revet ost
 Lækkert brød
 
Opskrift:
Steg kylling filetterne i smørret i en stor gryde i 10-15 min. Krydrer kødet godt med salt/peber og gerne lidt soya eller Engelsk sauce. Snit/pres hvidløget, og skær løg, gulerødder og selleri i firkanter. Når kødet er stegt tilsættes vand, bouillon, æbleeddike, chilisauce, grøntsager og krydderi (Ikke persillen). lad retten småkoge i 20-30 min. Husk at røre fra tid til anden, da den let kan brænde på. Tilsæt fløden, så den kan nå at koge med i 5-10 minutter. OBS. Suppen må ikke buldre koge med fløden i! Jævn suppen, hvis du ønsker en lidt tykkere suppe.
Server suppen i en dyb tallerken, godt med persille på toppen og lidt sprødt brød og evt. revet ost.





karakterer:
Opskriften er vist 14949 gange,
og udskrevet 161 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu