Italiensk lammeret

Italiensk lammeret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.reelt lammekød (bov eller kølle)
2 spsk.olie
1 kvistrosmarin
2 fedhvidløg
1 dåseflåede tomater
2 spsk.tomatpuré
3 dl.hvidvin
 evt. sorte oliven
 salt
 peber
Opskrift:
Skær lammekødet i 3 cm store terninger.

Rist dem i olien i en gryde sammen med rosmarin og halve hvidløgsfed. Kom de flåede tomater i sammen med tomatpuré og hvidvin. Krydr med salt og peber Lad det snurre under låg i 40 minutter.

Kom sorte oliven i til sidst.

Serveres med løse ris eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14440 gange,
og udskrevet 375 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu