Hvid kage med solbærfløde

Hvid kage med solbærfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 DEJ:
6 æggehvider
250 g.margarine
250 g.sukker
250 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
 
 FLØDE:
280 g.solbær
200 g.sukker
2.5 dl.piskefløde
2 tsk.vaniljesukker
 
Opskrift:
DEJ:
Pisk æggehviderne stive i en skål.
Smelt margarinen i en gryde.
Pisk den smeltede margarine sammen med sukkeret i en anden skål.
Sigt mel og bagepulver ned i dejen.
Vend æggehviderne rundt i dejen.
Smør en springform med margarine og hæld dejen deri.
Bag kagen på 175 grader (almindelig ovn) i 45 minutter.

FLØDE:
Når kagen er kølet af, delen den i to med en kagedeler.
Skyl solbærrene og bland dem med sukkeret.
Giv bærrene et hurtigt opkog i en gryde.
Si saften fra bærrene og stil dem i køleskabet, så de hurtigt køler af.
Pisk fløden stiv.
Vend bærrene og vaniljesukkeret rundt i fløden.
Fordel fløden på den nederste kagehalvdel og placer den øverste kagehalvdel ovenpå.





karakterer:
Opskriften er vist 4462 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu