Rabarber med smuldredej

Rabarber med smuldredej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 rabarber
 Kanelsukker
 
 Smuldredej:
250 g.smør
125 g.sukker
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
Smuldres sammen.

Et tærtefad rengjorte og i små stykker udskårne rabarber overhældes med en blanding af sukker og kanel, som til en gang risengrød.
Derover hældes smuldredejen (der SKAL smuldre).

Bages i ca. 30 minutter ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 3942 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu