Piza med røget laks og stenbiderrogn

Piza med røget laks og stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :     

Ingredienser:
20 g.gær
2 dl.vand
300 g.pizzamel
2 spsk.olie
2 tsk.salt
 
 Fyld:
 Olie til pensling af bunden
2 spsk.olivenolie
1 dl.CremeFraiche 18%
2 spsk.citronsaft
3 spsk.finthakket rødløg
150 g.røget laks i skiver
2-3 spsk.sort eller rød stenbiderrogn fra glas eller 2-3 spsk. frisk lakserogn
 
 
Opskrift:
Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt salt, olie og mel,(hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med et låg eller alufolie og lad dejen hæve et lunt sted ca. 40 min. Opvarm ovnen til 225 grader. Sæt en stor bageplade i ovnen. Rul herefter pizzadejen ud til en rund plade på ca. 30 cm. i diameter og læg den på en meldrysset, opvarmet bageplade eller bagesten. Pensl pizzabunden med olie og bag den midt i ovnen 12-15 min. indtil den er gylden. Bland cremefraiche med citronsaft og 2 spsk af de finthakkede rødløg. Tag pizzaen ud af ovnen og smør cremefraicheblandingen på. Anret skiver af røget laks ovenpå cremefraichen. Fordel stenbiderrogn ovenpå og drys med resten af rødløgene. Servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 11658 gange,
og udskrevet 226 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu