Hjemmelavet fiskesuppe

Hjemmelavet fiskesuppe , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

SuppeRet : Suppe - Fiskesuppe - Fiskesupper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 4 Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 1 Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 2 Hjemmelavet fiskesuppe
, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.laks- og torskefilet
250 g.gulerod, squash, rød peber ( eller hvad man har)
 dild eller basilikum
 salt
 peber
1 smørklat
600 g.hjemmelavet fiskefond
 dl.fløde
 
Opskrift:
Fiskesuppe:
Begynd med at snitte grønsagerne i meget fine stave.

Kom fiskefonden i en gryde og bring den i kog. Tilsæt fløde og lad det små koge i ca. 1-2 min.

Skær fiskestykkerne i tern og kom dem i gryden sammen med grønsagerne. Lad igen suppen få et opkog og lad den simre i ca. 1 min.

Til sidst smages suppen til med salt og peber, hakket frisk basilikum eller dild og monteres med 1 smørklat. (kan evt. undlades).

Server fiskesuppen med flûtes el. lign.

Tips:

Fiskefond:
Fonden er kogt på ben fra torsk, skærising, kuller og havtasker. Af grønsager er der brugt snittede gulerødder, selleri, og porre samt dild- og persille kviste. Desuden er der brugt salt, peber, karry, hvidvin, og laurbærblade.





karakterer:
Opskriften er vist 69148 gange,
og udskrevet 1650 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu