Choko-marcipan-nøddekage Glutenfri

Choko-marcipan-nøddekage Glutenfri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Vides ikke

Indsendt af : NicolajBR

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
150 g.brun farin
1 dl.nødder
1 dl.mandler
30 g.glutenfri mel
150 g.smeltet smør
60 g.revet marcipan
100 g.chokolade
 
Opskrift:
Hak chokoladen groft. Blend mandler og nødder i en blender til en fin mel. Riv marcipanen i nøddeblandingen.

Del æggene i to skåle – en med hvider og en med blommer.
Pisk hviderne stive med halvdelen af den brune farin.

Pisk herefter blommerne med resten af den brune farin, og tilsæt smeltet smør. Bland herefter blendede nødder og mandler, marcipan og afslut med at blande chokoladen i.

Herefter vendes æggehvideblandingen i dejen, og det hele hældes i en springform med bagepapir i bunden.
Bag kagen i 30 minutter(afhængig af formens størrelse) ved 180 grader uden varmluft(dog forvarmet)


Tips:

Den skal være svampet inden i. Folk uden glutenallergi burde også lave den (:





karakterer:
Opskriften er vist 4239 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-06-23 13:28:58
Jeg har lige bagt Choko-marcipan-nøddekage- Glutenfri og kan fortælle ar den er fryseegnet.Venlig hilsen Lene.