Svinemørbrad i snor

Svinemørbrad i snor, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
1 storrød peberfrugt
250 g.squash
300 g.porrer
100 g.pasta, fx skaller
1 l.bouillon, helst hønsebouillon
 Salt
½ bundtpurløg
 Snor
 
 Peberrodscreme:
1 dl.piskefløde
1 tsk.dijonsennep
2-3 tsk.fintrevet peberrod
1 spsk.citronsaft
 Evt. 1 tsk honning eller sukker
 Salt
 peber
½ bundtpurløg
 
 Tilbehør:
150 g.flutes
 
Opskrift:
Pisk fløden stiv. Smag den til med sennep, peberrod, citronsaft, evt. honning, salt og peber. Klip purløg i og stil cremen i køleskabet.

Afpuds mørbraden for hinder. Dup den tør med køkkenrulle. Bind seks-otte lange stykker snor omkring med passende mellemrum. Skær den i skiver mellem snorene.

Skær peberfrugten i tynde strimler, squashen i tynde skiver og porrerne i tynde ringe. Bring bouillon i kog. Hold kødstykkerne i snorene og læg dem i gryden. Vikl evt. snorene om en grydeske, så de ikke falder i gryden. Bring suppen i kog og skum eventuelt. Kom pastaen i suppen og kog den efter pakkens anvisning. Kog peberfrugten, squashen og porrerne med de sidste 5 minutter. Klip til sidst purløg ned i suppen.

Spis mørbraden fra en sidetallerken, eller skær den i skiver og kom den i suppen. Spis peberrodscremen med kødet, eller kom den i suppen.





karakterer:
Opskriften er vist 14064 gange,
og udskrevet 144 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu