Kaffebrownies med kaffecreme

Kaffebrownies med kaffecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Missy

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kage:
110 g.smør
120 g.mørk chokolade
3 spsk.stærk kaffe
250 g.rørsukker
3 æg
50 g.lys chokolade
80 g.paranødder
100 g.hvedemel
 
 Creme:
100 g.hvid chokolade
50 g.smør
3 spsk.stærk kaffe
200 g.flormelis
 
Opskrift:
KAGEN:
Tænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn).

Smelt smør, mørk chokolade og kaffe i en gryde ved svag varme.
Rør til massen er glat og jævn.
Pisk sukker og æg skummende med en elpisker i en skål.
Tilsæt den let afkølede chokolademasse og pisk videre.
Hak den lyse chokolade fint og paranødderne groft.
Vend den lyse chokolade, paranødder og mel i dejen med en ske.
Hæld dejen i en smurt form (25x30 cm) og bag kagen i 25 minutter.
Lad kagen afkøle i formen.

CREMEN:
Smelt den hvide chokolade, smørret og kaffen over et vandbad.
Tag skålen af varmen.
Sigt flormelis i og rør i cremen, til den er jævn.

Smør cremen ud over den afkølede kage.
Når kagen er størknet skæres den i ønskede stykker og pyntes evt. med chokolade eller nødder på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 3515 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu