Kikærtesuppe 03

Kikærtesuppe 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : RAID

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.tørrede kikærter
2 l.bouillon eller vand
1 lille løg
1 fedhvidløg
4 soltørrede tomater
1 stor kvist rosmarin eller salvie
200 g.frisk båndpasta
 Olivenolie
 
Opskrift:
Opblød kikærterne mindst otte timer. Bring dem i kog i bouillon eller vand med lidt salt.
Fjern det skum som dannes på overfladen med en ske.
Tilsæt løg, hvidløg, tomater og rosmarin/salvie og lad det koge sagte under låg i et par timer.
Fjern rosmarin/salvie-kvisten og blend resten med en stavblænder eller i en blænder.
Kom puréen tilbage i gryden og bring den i kog igen.
Skær båndpastaen i stykker (der kan ligge på en ske) og tilsæt den til den kogende puré. Kog pastaen i den tid, der er angivet på pakken.
Anret suppen i tallerkener og stænk med olivenolie.

Tips:

Tip: Kikærter kan med fordel forkoges og nedfryses i passende portioner. Med sådan en portion kan kogetiden reduceres til 20-60 minutter. Kikærterne opblødes natten over og koges i et par timer, hvorefter de nedfryses i bøtter - klar til brug. Disse kikærtebøtter udgør også et sundt tilskud til Spaghetti med Kødsovs ellers som tilbehør sammen med andre kogte grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 4036 gange,
og udskrevet 71 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu