Pandekager med øl og citronskal

Pandekager med øl og citronskal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Dej i op til 3 måneder

Indsendt af : Simon

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hvedemel
2 tsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 reven citronskal
6 æg
8 dl.mælk Gerne skumme
0.5 øl
 
Opskrift:
Hæld først første i og bland. Derefter øvrige ingredienser. Rør indtil dejen er fri for klumper.

Lad den derefter hvile i mindst en halv time.

Varm panden op til den er jævn varm. Hæld fedtstof på, derefter dej på panden. Begynd ved pandeskaftet og drej panden, så dejen fordeler sig. Bag pandekagen ved jævn varme, til den er lysebrun og stiv. Vend den med paletkniv, og bag den færdig på den anden side.

For at holde dem varme kan man med fordel ligge dem i et ildfast fad i ovnen ved lav varme.

Tips:

Som tilbehør kan bruges følgende: Vanilie is Syltede frugter Syltetøj ell. Marmelade Flødeskum Smeltet chokolade. Hytte ost. Sukker





karakterer:
Opskriften er vist 4677 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu