Lækre madpandekager med vildandekød

Lækre madpandekager med vildandekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : LN

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekagedej (ca 18 store):
3 dl.Hvedemel
3 dl.Egeskov fuldkornsmel
5 dl.Letmælk
1 tsk.Salt
2 tsk.Sukker
3 æg
1.5 dl.Flydende margarine
 
 Fyld:
 Kød og fedt fra 2 vildænder hakket 1 gang
1 finthakket løg
200 g.Bacon hakket 1 gang
 Tacokrydderi efter smag
 Salt
 Peber
 Icebergsalat strimlet
 Agurk i skiver
 Tomat i skiver
 Majskerner fra dåse
 Creme fraiche dressing
 Sød chilisauce
 
Opskrift:
Alle ingredienser, til pandekagedejen blendes sammen, bages på en god varm pande.
Bacon brunes først, tilsæt andekød og løg, brun det hele godt og lad det simre videre ca ½ time, sammen med krydderier.
Rul pandekagerne sammen om kødblandingen, icebergsalat, agurk, tomat, majskerner, creme fraiche dressing, sød chillisauce og UHM, nyd dem.


Tips:

Kan bruges både som frokostret, eller hovedret. Dejlig måde, at anvende vildand på,hvis man har mange vildænder, så det ikke altid er de traditionelle opskrifter.





karakterer:
Opskriften er vist 7159 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-10 20:42:27
Er fryseegnede, sammenrullede, dog uden salat, agurk, tomat, majskerner og dressinger. Ved optøning, kunne de evt. drysses med revet ost og gratineres i ovnen, spis så salaten til.