Canadisk Kringle

Canadisk Kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Susanne

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
50 g.Gær
1 spsk.Sukker
240 g.Smør
2 dl.Mælk
400 g.hvedemel
 
 Fyld:
150 g.Smør/margarine
100 g.Sukker
100 g.Knuste makroner
 
 Pensling:
 Æg
 Perlesukker/Tesukker
 hakkede nødder
 
Opskrift:

Rør gæren ud i sukkeret. Smelt smørret og rør mælken i. Rør gæren i når blandingen lillefingervarm. Rør melet i lidt efter lidt til dejen er blød og smidig og lidt fedtet. Dejen stilles til hævning et lunt sted ca. 1 time, til den er dobbelt størrelse. Ælt dejen igennem. Rul den ud på et melet bord til en rektangel på ca. 50x25 cm. Rør fyldet samme, og smør det på. Fold siderne tæt sammen. Læg kringlen ( evt. bøjet u-form ) på bagepllade, og lad den efterhæve 20 min. Pensl med æg, drys med tesukker og hakkede nødder

Bagetid:
Bag kringlen midt i ovnen ca. 30 min. ved 190*





karakterer:
Opskriften er vist 5574 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-04-28 18:06:19
Den er fantastisk, også i flere dage efter den er bagt.