Mias gulerodskage med ostecreme

Mias gulerodskage med ostecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Mia82

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æg
4 dl.sukker
2 tsk.stødt kanel
2 tsk.natron
3 tsk.Vaniljesukker
1 tsk.salt
4 dl.hvedemel
2 dl.rapsolie
2 dl.havregryn
6-700 g.revet gulerødder
 Evt.100 g. rosiner og 150 g. hakket hasselnødder (dog undlades havregryn hvis rosiner og nødder tilsættes)
 
 Ostecreme:
300 g.naturel smøreost (ikke light da det kan skille)
200 g.saltet smør (stue temperatur)
400 g.flormelis
3 tsk.Vaniljesukker
 
Opskrift:
Æg, sukker, kanel, natron, vaniliesukker og salt mixes sammen til det bliver let og luftigt.
Mel og havregryn tilsættes efterfulgt af olien. Til sidst røres gulerødderne i.

Bages i en smurt bradepande ca 30x20 cm ved 170 grader forvarmet ovn (ikke varmluft) i ca 1 time

Ostecreme:
Smør og ost piskes sammen og flormelis tilsættes lidt efter lidt og til sidst tilføjes vaniljesukker.

Smøres på når kagen er afkølet.

Tips:

Den er utroligt fugtig/saftig uden at den falder sammen.

Ostecreme er ikke fryseegnet.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gulerodskage med ostecreme

karakterer:
Opskriften er vist 4284 gange,
og udskrevet 95 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu