Mørbrad med grøntsager og mandler

Mørbrad med grøntsager og mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.svinemørbrad
10 g.smør
1 spsk.olivenolie
 salt
 peber
2 porrer
2 gulerødder
150 g.grønne bønner
5 dl.Grøntsagsbouillon
1 kvistfrisk timian
1 dl.rødvin
50 g.mandler
 lidt olivenolie
 salt
 
Opskrift:
Skær mørbraden i skiver á ca. 2 cm tykkelse og brun dem i smør tilsat olie.

Skær porrer og gulerødder i stimler og svits dem let på panden sammen med bønnerne. Hæld bouillon ved og tilsæt kødet, kog i ca. 5 minutter. Tilsæt timiankvist og rødvin og kog retten i yderligere 10 minutter.

Smut mandlerne og vend dem i lidt olie. Læg dem på et stykke bagepapir. Rist mandlerne gyldne i ovnen ved 200 grader C i ca. 8 minutter Drys dem med salt. Fjern timiankvisten fra gryderetten og smag til med salt og peber.

Server de kogte ris med gryderetten og drys mandlerne over.





karakterer:
Opskriften er vist 25568 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-21 18:49:49
Den bliver ikke ringere af at tilsette hvidløg