Bøf Lindstrøm med spejlæg

Bøf Lindstrøm med spejlæg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Tot

Indsendt :      Red :
Bøf Lindstrøm med spejlæg, billede 4 Bøf Lindstrøm med spejlæg, billede 1 Bøf Lindstrøm med spejlæg, billede 2 Bøf Lindstrøm med spejlæg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
200 g.renset finthakket løg
2 spsk.kapers
4 spsk.grofthakkede rødbeder
1 æggeblomme
 Salt
 Peber
50 g.Smør
 
4 skiverrugbrød
4 spejlæg
 Smør
 
Opskrift:
Svits løgene i smør til de er klare.

Ælt kødet med løg, kapers, rødbeder, æggeblomme og krydderier.

Form kødet til 4 tykke hakkebøf, der steges et par min. på hver side i brunet smør. Hvis bøfferne skal være gennemstegte skal de stege noget længere.

Spejl 4 æg. Smør brødet og kom bøfferne ovenpå. Kom derefter de spejlede æg ovenpå bøfferne.

Tips:

Rugbrødet kan evt. ristes





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Lindstrøm

karakterer:
Opskriften er vist 21211 gange,
og udskrevet 149 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu