Mørbrad i svøb med tomatsause

Mørbrad i svøb med tomatsause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : TommyP2

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.Svinemørbrad
125 g.bacon i skiver
 Olivenolie
5 store tomater
1 løg
2 fedhvidløg
0.25 dl.Madlavningsfløde
 Basilikum
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Sauce:
Tomater og løg skæres i tern, blændes med hvidløg, fløde og basilikum. Kommes i en gryde og koges ind ved svag varme til ønsket konsistens. 1 - 1½ time. Smages til med sal og peber.

Mørbraden afpudses og barderes med bacon. Der hældes olivenolie i et ovnfast fad, som forvarmes i ovnen ved 200 gr.
Mørbraden steges i ca. 20 min. ved 200 gr.

Tips:

Serveres med kogte kartofler og evt. blomkål, broccoli eller anden grøntsag.





karakterer:
Opskriften er vist 3648 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu