Kyllingeboller i karry med cremefine

Kyllingeboller i karry med cremefine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.hakket kyllingekød
1 revet løg
2 æg
1 spsk.hvedemel
1 spsk.karry
1 terning Knorr hønsebouillon (halvdelen til farsen og halvdelen til kogevandet)
 
 Karrysauce:
1 spsk.Becel flydende
1 spsk.god karry
1 tsk.sukker
1 tsk.god hvidvinseddike eller æbleeddike
2 tsk.hvedemel
3 dl.kogevand/bouillon
1.5 dl.Cremefine til madlavning 7% eller 15%
 
 Tilbehør:
 Ris bulgur eller pasta
 
Opskrift:
Rør hakket kylling med løg, æg mel, karry og en 1/2 knust terning hønsebouillon.

Form små boller med en lille ske og kom dem i rigeligt kogende vand tilsat bouillon. Lad dem simre ca. 15 min. ved svag varme.

Rist karry af i flydende margarine og tilsæt sukker, eddike og mel.
Pisk 3 dl kogevand i melblandingen og lad det simre 5 min. Tilsæt Cremefine og lad saucen koge op. Kom bollerne i og hold dem varme.

Server med ris, bulgur eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 10990 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu