Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Appelsinris

Antal:

Ret : Kold Dessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn

RisIndsendt :


Ingredienser:
1 dl.ris
 dl.vand
2 appelsiner
2 spsk.sukker
8 mandler
 piskefløde
 


Opskrift:

kog vand og ris på termostatpladen trin 4 i 25 minutter. stil risene til afkøling. pil appelsinerne. del i både. skær i små tern. drys sukker på. smut mandlerne. hak dem fint. pisk fløden. bland det hele forsigtigt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 25068 gange,
og udskrevet 768 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Arne  -  2013-01-12 18:12:45
Jeg bruger grødis og tilsætter vanille fra en hel vaniliestang, og så hakker jeg en halv plade 70% chokolade og tilsætter, så bliver det rigtigt godt ( kunne jeg se på de gæster som jeg bespiste)

Aalborg  -  2011-02-01 17:57:57
Det ville være dejligt med et foto af desserten

Birgit  -  2010-11-10 09:29:26
Jeg går ud fra, at der menes 1½ dl fløde.

Annelise  -  2008-10-31 13:14:28
Den opskrift jeg husker er kogt med grødris, vanilie og sukker a la ris a la mande, derefter tilsat appelsiner og evt. rosiner udblødt i en smule rom eller cointreau.

benthe  -  2008-01-16 09:03:45
har lavet denne ret igennem mange år, og har altid brugt alm. hvide løse ris.

Jette  -  2007-12-27 12:09:24
Jeg er glad for endelig at have fundet opskriften på appelsinris -men nu undre jeg mig, hvorfor skal det være almindelige ris, fremfor grønris, som jeg husker blev brugt?? OG hvilke almindelig ris taler vi om? Hjemme os mig har vi 5 forskellige slags ris til risretter. Jeg går ud fra vi taler om løse ris - men, hvilke er bedst ??

Lea  -  2007-11-15 22:59:49
nej det er alm ris man skal bruge

mette  -  2007-01-17 13:46:49
- Det må være grødris?

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
hvilke ris skal jeg bruge

Bent  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er svensk, da min mor lavede dette til Jul og var af svensk oprindelse.