EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Appelsinris

Antal:

Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Gryn / Korn

Indsendt : 2002-06-01


Ingredienser:
1 dl.ris
 dl.vand
2 appelsiner
2 spsk.sukker
8 mandler
 piskefløde
 


Forklaring:

kog vand og ris på termostatpladen trin 4 i 25 minutter. stil risene til afkøling. pil appelsinerne. del i både. skær i små tern. drys sukker på. smut mandlerne. hak dem fint. pisk fløden. bland det hele forsigtigt.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.9 (9 stemmer)

Opskriften er vist 19776 gange,
og udskrevet 720 gange.

Bent  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er svensk, da min mor lavede dette til Jul og var af svensk oprindelse.

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
hvilke ris skal jeg bruge

mette  -  2007-01-17 13:46:49
- Det må være grødris?

Lea  -  2007-11-15 22:59:49
nej det er alm ris man skal bruge

Jette  -  2007-12-27 12:09:24
Jeg er glad for endelig at have fundet opskriften på appelsinris -men nu undre jeg mig, hvorfor skal det være almindelige ris, fremfor grønris, som jeg husker blev brugt?? OG hvilke almindelig ris taler vi om? Hjemme os mig har vi 5 forskellige slags ris til risretter. Jeg går ud fra vi taler om løse ris - men, hvilke er bedst ??

benthe  -  2008-01-16 09:03:45
har lavet denne ret igennem mange år, og har altid brugt alm. hvide løse ris.

Annelise  -  2008-10-31 13:14:28
Den opskrift jeg husker er kogt med grødris, vanilie og sukker a la ris a la mande, derefter tilsat appelsiner og evt. rosiner udblødt i en smule rom eller cointreau.

Birgit  -  2010-11-10 09:29:26
Jeg går ud fra, at der menes 1½ dl fløde.

Aalborg  -  2011-02-01 17:57:57
Det ville være dejligt med et foto af desserten

Arne  -  2013-01-12 18:12:45
Jeg bruger grødis og tilsætter vanille fra en hel vaniliestang, og så hakker jeg en halv plade 70% chokolade og tilsætter, så bliver det rigtigt godt ( kunne jeg se på de gæster som jeg bespiste)