Indisk karry linse suppe

Indisk karry linse suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Livetskrusinger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk.olie
1 løg
3 fedhvidløg
1 spsk.hakket ingefær
3 kartofler
2 gulerødder
200 g.røde eller gule linser
1 l.grøntsagsbouillon
2 blommetomater
1 spsk.karry
1 tsk.gurkemeje
1 chili
 Salt
 
Opskrift:
Hak grøntsagerne fint og varm olien op. Svits løg og ingefær med krydderierne til løgene er gennemsigtige. Tilsæt grøntsagerne undtagen tomater og linser og rør rundt i det hele et par minutter. Tilsæt bouillonen og lad det simre i ca. 30 minutter. Rør rundt engang i mellem og smag til efter kogning, tilsæt evt. flere krydderier og salt.

Tilsæt de hakkede tomater og lad det koge i ca10 min extra.

Server med hjemmebagt brød.

Tips:

Find flere opskrifter på livetskrusninger.dk Energi pr 100g 62kcal Kulhydrater 9,1g Protein 3,5g Fedt 0,9g Kostfibre 1,4g





karakterer:
Opskriften er vist 8139 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-20 19:50:57
Det er lidt uklart, hvornår linserne skal tilsættes. Skal den ikke blendes?