Luftige boller 02

Luftige boller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 Stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karina.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.Gær
5 dl.Lunken vand
2 tsk.Salt
3 spsk.Sukker
1 Æg
1.2 dl.Rapsolie
 Hvedemel
 
Opskrift:
Rør ægget ud i en kop el. lig.
Rør gær, salt og sukker, ud i det lunkne vand.
Sigt og rør mel i, til det er havregøds-agtigt.
Tilsæt det sammenrørte æg og rør sammen til ægget er "optaget" i dejen.
Tilsæt olie og rør til olien er "optaget" af dejen.
Sigt og rør nu mel i, til dejen er "samlet" til en bolledej - lind, men skal dog klistre en smule.

Lad det hæve 15 min. og ælt.
Lad det hæve endnu 15 min.
Del dejen i 18 stk. Og tril bollerne.
Sæt dem på bageplade og giv bollerne et let tryk, med vand på fingrene.
Lad dem hæve alt imellem, en 1/2 til en 1/1 time.
Bag dem 10 - 15 min. Ved 200 grader - IKKE varmluft, bollerne bliver tørre.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Luftige boller

karakterer:
Opskriften er vist 5255 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu