Tærte Imperial

Tærte Imperial, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mørdejsbund:
125 g.hvedemel
0.125 tsk.bagepulver
85 g.smør el. margarine
2 spsk.sukker
1 æggeblomme
 
 Kransekagedej:
150 g.marcipan
50 g.sukker
1 æggehvide
 
 Fyld:
1 dl.kagecreme
2-3 spsk.flødeskum
8-10 kogte ferskner el. abrikoser
 
 Gele:
 dl.fersken- eller abrikoslage
3 Husblas, blade
1-2 spsk.sherry
 
Opskrift:
Mørdej:
Mel og bagepulver sigtes sammen. Koldt smør hakkes i. Sukker og æggeblomme røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Den rulles ud på en smørsmurt lagkageform. Marcipanen røres blød med sukker og æggehvide. Dejen sprøjtes ud som kant på mørdejen. Denne prikkes. Tærten bages i en forvarmet ovn 15 minutter ved 200°. Den afkøles på rist. Kagecreme, blandet med flødeskum og frugt, lægges på. Saften stivnes med udblødt, smeltet husblas og smages til med sherry. Geleen lægges på med en ske, når den er halvstiv.





karakterer:
Opskriften er vist 10976 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god