Rugbrød med hytteost

Rugbrød med hytteost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Oste - Hytteost

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : bella

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
 salt
6 dl.vand
3 spsk.honning eller sirup
250 g.cheasy hytteost 1,5 %
2-3 dl.forskellige frø og kerner ( solsikke - græskar eller hørfrø)
5 dl.rugmel
 fuldkorns spelt til dejen er fast
 
Opskrift:
rør gæren ud i vandet. tilsæt salt, honning og hytteost og rør godt. tilsæt melet og ælt dejen i lang tid så den bliver smidig og glat. rul den til en pølse og lig den op i en bageform smurt med olie ( f.eks. hørfrø olie, men kan sagtens bære andre)

lad dejen hæve indtil den er ca en cm over kanten. prik mange huller i dejen med en kød nål, og pensl med olie. bages i ca en time ved 180 grader varmeluft.

Tips:

det er ikke så usundt et brød fordi der er mange kerner i og hytteost, hvilket giver meget protein, så det er altså ikke kun en kulhydrat bombe. og så smager det super godt friskbagt:) god fornøjelse





karakterer:
Opskriften er vist 7433 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu