Spaghettisauce

Spaghettisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er frysegenet

Indsendt af : Sanne

Indsendt :     

Ingredienser:
2 store løg
500 g.hakket oksekød (max. 12g fedt)
3 fedhvidløg
1 dl.rødvin (gerne kraftig)
1 ds.tomatkoncentrat (+ 1 dl. puré hvis haves (ikke ketchup))
2 spsk.sukker
1 tsk.salt
0.5 tsk.cayennepeber (evt. 1 stk. udkernet rød chili i stedet)
1 spsk.oregano
1 tsk.timian eller basilikum
 
Opskrift:
Brug halv olie og halv stegemargarine. Snit og svits løgene når olien er brust af. Lad løgene blive gyldne/bløde inden kødet kommes i.
Når kødet er brunet og der ikke er mere væske, røres knust hvidløg og vin i, til vinen er optaget.
Herefter røres tomatkoncentrat og pure i.
De hakkede tomater og resten af ingredientserne røres i.
Skru ned for varmen så saucen blot simre, og lad den småkoge i 1 time.
Kig og rør af og til, så saucen ikke brænder på.

Finito.

/Serveres med frisk balilikum og revet parmesan/.





karakterer:
Opskriften er vist 2838 gange,
og udskrevet 80 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu