Røget torsk

Røget torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Børge fra Hørve

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 pk.røget torsk
2 hårdkogte æg
100 g.rygeost u/kommen
2.5 dl.mælk
2 tsk.dijonnaise
10 stilkepurløg
5 fedsyltede hvidløg
0.25 rød chili
1 forårsløg
80 g.sorte oliven
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Fisken fordeles på fire tallerkener. Æggene skæres i grove stykker og anrettes på midten af fisken.

Rygeost, mælk, dijonnaise, hakket purløg og knuste syltede hvidløg røres sammen og smages til med salt og peber.

Blandingen fordeles over æggene, og de sorte oliven lægges ved. Fintsnittet chili og forårsløg samt knust peber drysses over, og der serveres straks.

Tips:

Havde aldrig hørt om Dijonaise, så jeg brugte majonaise og stærk sennep og rå hvidløg istedet for marinerede.





karakterer:
Opskriften er vist 12488 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-09 14:31:49
Glimrende "dressing" når man får målene rettet til. 0,25 liter mælk er i min verden en kvart liter, og så får man noget vælling. En spiseskefuld eller to passer meget bedre....