Sprøde, karamelliserede æbler med vanilleis

Sprøde, karamelliserede æbler med vanilleis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kugler Carte d’Or Vanille (100 g/200 ml)
400 g.skrællede madæbler uden kerner skåret i skiver og tern
50 g.smør
50 g.lys brun farin
0.5 tsk.kanel eller ¼ tsk. stødt nellike
125 g.knuste småkager/kiks
20 g.hakkede ristede hasselnødder
20 g.hakkede valnødder
100 g.karamelsauce
 
Opskrift:
Sautér æblerne i smør, sukker og kanel i en stor stegepande over middel varme i ca. 15 minutter, indtil æblerne er bløde.

Bland småkager/kiks og hakkede nødder.

Varm karamelsaucen i en lille gryde eller i mikroovnen i 1 minut.

Fordel æbleblandingen i 4 portionsskåle eller ramekiner.

Strø småkage-/kikseblandingen over.

Læg 1 kugle Carte d’Or Vanille oven på småkage-/kikseblandingen.
Hæld den varme karamelsauce over, og servér.





karakterer:
Opskriften er vist 4212 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu