Torsk i fad med rosmarin

Torsk i fad med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Katrine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.torskefilet
 Hakket løg
1-2 fedhvidløg
 Frisk rosmarin
1 ds.hk tomat
 Evt.olivenolie
1 squash skåret i små tern
 Lidtrødvin
 
Opskrift:
Læg torskefilet i ovnen i et fad og lad den bage ved 200 grader i forvarmet ovn ca 10-15 min.

Steg løgene i noget olie, gerne olivenolie, og tilsæt også hvidløg. Tilsat det friske rosmarin og hæld tomaterne hen over, og lad det småkoge i 10 min. Tilsæt lidt rødvin efter smag og lad det yderligere simre koge 10 min. Tilsæt gerne lidt bouillonvand for at undgå saucen forsvinder i varmen. :) Smag til med salt og peber. Når både fisk og sauce er færdig så hældes saucen hen over fisken.

Kan serveres med basmatiris. :)





karakterer:
Opskriften er vist 7509 gange,
og udskrevet 93 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu