Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Smuldrekage med rabarber

Antal:
Pers. 5 Pers.
Ret : Varm Dessert

Hovedingrediens : Frugt

RabarberIndsendt :

Smuldrekage med rabarber 4 Smuldrekage med rabarber 1 Smuldrekage med rabarber 2 Smuldrekage med rabarber 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
    1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
  Dej: 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.

Dej:
Smuldr mel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne.

Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.

Server kagen lun med koldt flødeskum til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 105809 gange,
og udskrevet 2911 gange.


Energi:
KJ total 10798 (2571 kcal)
KJ pr. Pers. 2159 (514 kcal)
Vægt ialt 1106 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 976 KJ (232 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 32.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Jan Petersen  -  2013-06-09 08:15:04
Det kan med fordel betale sig at drysse rabarber-stykkerne med sukker og lade dem stå nogle timer inden kagen skal laves. For at neddæmpe syren.

liselotte jensen  -  2009-05-18 01:09:33
Den er skide god og smager rigtig godt med is til osse det andet SS

  -  0000-00-00 00:00:00
eller creme fraiche

-  -  0000-00-00 00:00:00
Vanille is vil også være godt tilbehør