Mormor roulade

Mormor roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : theresakjoelby

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
4 æg
2 dl.sukker
1 Vaniljestang
1 dl.hvedemel
0.666 dl.kartoffelmel
1 tsk.bagepulver
 
 Creme:
2.5 dl.piskefløde
40 g.Carletti mørk kæmpeplade, smeltes
40 g.Carletti mørk kæmpeplade, finhakkes
 
Opskrift:
æg, sukker og vaniljekorn piskes kraftigt til hvidt skum i ca. 5 min.
Mel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i æggemassen.
Dejen hældes ud på en bradepande med bagepapir og fordeles i et nogenlunde ens tykke lag.
bag kagen 7 min. ved 180 grader midt i ovnen.
kagen skal være lys og ikke brun.
når kagen er færdigvendes den ud på hovedet på et nyt stykke bagepapir strøjet med en tsk. sikker.
40 g chokolade smeltes over vandbad og afkøles let, imens piskefløden piskes hårdt til den er helt fast og får en let gul farve.
hæld den smeltede chokolade i fløden og rør det sammen.
de hakkede chokoladestykker vendes i massen.
Cremen smøres ud på den afkølede kage og den rulles stramt til en roulade.
læg rouladen med kanten nederst.
kagen kan med fordel trække et par timer på køl.

Tips:

server rouladen med mynteblade, få spiselige blomster og friske bær eller anden frugt efter smag





karakterer:
Opskriften er vist 5008 gange,
og udskrevet 136 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu