Hvidløgsris med stærk kylling 2

Hvidløgsris med stærk kylling 2, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : MrBonus

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 spsk.olie
4 store fed finthakket hvidløg
300 g.Jasmin ris
6 dl.hønsebouillon
 
 Stærk kylling:
1 spsk.olie
1 løg i skiver
250 g.kyllingebrystfilet uden skind i tynde strimler
 Chili efter behov
1 porre halveret og skåret i 1 cm skiver
1 spsk.sammenpresset brun farin
1 ds.kidney bønner inkl. væsken (hvis du har: med chili)
2 spsk.østers sovs
1 rød peberfrugt skåret i store stykker 1cmx2cm
1 grøn peberfrugt skåret i store stykker 1cmx2cm
 Tilsæt vand efter behov
 
Opskrift:
Hvidløgsris:
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og steg det i 1 minut ved moderat varme. Tilsæt risen og steg videre i 2 minutter. Rør kyllingefonden i og kog op. Skru helt ned for blusset, læg låg på og kog risen i 10 minutter. Lad det stå og trække med låg på i 15 minutter.

Stærk kylling:
Varm olien op i en gryde eller sauterpande, tilsæt løg, chili og kyllingestrimler og sauter i minutter, til kødet er gyldenbrunt. Rør sukker, østers sovs, kidneybønner og porre i og kog op. Skru ned for blusset og lad saucen simre i 10-15 minutter, tilsæt peberfrugter og lad det koger ca 2 minutter.
Når det er ved at blive for tykt, tilsættes lidt vand.





karakterer:
Opskriften er vist 5021 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu