ChololadekagEN

ChololadekagEN, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Finemor

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
340 g.sukker
6 æg
4 tsk.vanillesukker
250 g.hvedemel
200 g.flydende margarine
3 tsk.bagepulver
75 g.ægte kakaopulver
75 g.mælkekakaopulver (fx. Oboy el. Nesquik)
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 175 grader. Brug en håndmixer til at piske æg, sukker og vanille sammen til en lettere luftig substans (ca. 1-2 min. på højeste hastighed). Bland resten af ingredienserne i, og spæd eventuelt op med lidt mælk, hvis dejen bliver for tyk (den skal være til at hælde fra skålen og ned i kageformen). Smør kageformen med lidt margarine.

Bages på 175 grader i ca. 30 min., såfremt at dejen når ca. 2,5 cm op i kageformen (som skal være ca. 15x20 cm).

Læg evt. en glasur på kagen, bestående af flormelis og en smule kogt vand, det fremhæver den robuste smag af chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 5079 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu