Fiskesuppe med karry (1450 kJ / 340 kcal per porti

Fiskesuppe med karry (1450 kJ / 340 kcal per porti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 gulerod i små tern
1 løg i små tern
 Lidtolie eller margarine til stegning
7.5 dl.fiskebouillon
1 spsk.god karry
 Skal og saft fra en lime
2 spsk.Maizena Lys Jævner
400 g.Fisk. fx laks - sej - rødfisk eller rødtunge
1 flaskeCremefine til Madlavning 7 % eller 15 %
200 g.pillede rejer
 Lidtfrisk spinat
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Svits løg og gulerod i fedtstoffet et par minutter, uden at de tager farve.
Tilsæt karry, limeskal og bouillon og lad det simre i 15 minutter.

Drys 1-2 spsk. Maizena i og rør grundigt igennem.
Skær fisken i tern og læg dem ned i suppe.
Tilsæt Cremefine.
Lad fisken simre svagt i et par minutter, indtil den er mør.

Tilsæt rejer og kom en håndfuld friske spinatblade i.
Smag til med limesaft, salt og peber.

Server suppen med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 8030 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu