Cremet aspargessuppe med kylling (1050 kJ / 250 kc

Cremet aspargessuppe med kylling (1050 kJ / 250 kc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Else

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.friske skrællede hvide eller grønne asparges skåret i snitter
2 stk.ferske kyllingebryster i små tern
1 l.hønsebouillon
1 flaskeCremefine til Piskning – pisket til blødt skum
3 spsk.Maizena Lys Jævner
2 spsk.finthakkede purløg
 Citronsaft
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kog bouillonen op i en gryde og jævn med Maizena.
Tilsæt kyllingestykkerne og kog videre i 10 minutter.

Tilsæt asparges og kog i ca. 30 sek.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Tilsæt den piskede Cremefine og rør forsigtigt rundt inden servering.

Pynt med purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 13453 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu