Rabarber- og yoghurtfool

Rabarber- og yoghurtfool, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
450 g.rabarber
2 spsk.farin
1 spsk.revet appelsinskal
1 spsk.appelsinsaft
1 tsk.stødt ingefær
6 dl.yoghurt
 
Opskrift:
Skær rabarberne i 2½ cm lange stykker. Kog rabarberne forsigtigt med sukkeret, appelsinskal, appelsinsaft og ingefær til de er meget bløde. Lad det blive helt koldt. Rør yoghurten i og lad det trække mindst 1 time. Servér.





karakterer:
Opskriften er vist 10117 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu