Klejner (de bedste)

Klejner (de bedste), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Klejner

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Doddie

Indsendt :      Red :
Klejner (de bedste), billede 4 Klejner (de bedste), billede 1 Klejner (de bedste), billede 2 Klejner (de bedste), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 Spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 tsk. Hjortetaksalt
Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Palmin
   
Opskrift:
Det hele blandes godt sammen og æltes godt igennem.

Dejen rulles ud, i et ikke for tyndt lag.
Klejnerne skæres med en klejnespore og foldes.

Kog klejnerne i palmin indtil de har den rigtige farve, brug evt. en frituregryde.

Tips:

Meget populære klejner





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Klejner

karakterer:
Opskriften er vist 28614 gange,
og udskrevet 972 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15326 (3649 kcal)
KJ pr. Portion 15326 (3649 kcal)
Vægt ialt 1015 gram
Vægt pr. Portion 1015 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1509 KJ (359 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 54.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-23 15:24:30
Hvor meget vanillesukker?

  -   2012-12-22 11:11:34
Super gode kjejner :o)

  -   2011-12-19 20:08:10
Dejen er nem at arbejde med, og revner ikke når man vrider klejnerne. Giver en dejlig sprød klejne. Vi brugte 3 pakker palmin til at koge denne portion i.