Klam afhugget hånd med blod

Klam afhugget hånd med blod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Tumlingen67

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ps.buddingepulver
1 l.mælk
100 g.sukker
300 g.hindbær (frost) eller dessert kirsebær ( alt efter hvad budding du vælger)
100 g.sukker ( til at sødde hindbærne med)
5 smuttede mandler
2 gummihandsker
 
Opskrift:
Hånden:
Kog buddingen efter anvisningen på posen og køl den lidt ned.
Fordel så buddingen i et par gummihandsker ( sæt evt. handsken i et glas, det er nemmere at styre. brug enden af en ske til at få det ned i fingrene. Når handsken er fyldt bindes der knude på og de lægges i fryseren mindst et par timer men gerne længere, den skal blive fast.
Blodet:
Blend hindbærrene med sukker sigt derefter så det bliver fri for kerner.
Kog og smut mandlerne.
Tag handskerne ud og klip forsigtigt gummiet op sæt mandlerne på som negle og hæld lidt "blod" over den "afhuggede" del

Tips:

Jeg har her valgt chokoladebudding men den er også god med vanille eller mandel, men dertil vil jeg anbefale kirsebærsovs





karakterer:
Opskriften er vist 20284 gange,
og udskrevet 197 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-11 10:33:05
Hvor længe før skal den op før servering?