Pasta med gorgonzola og parmaskinke

Pasta med gorgonzola og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt :     

Ingredienser:
250 g.frisk pasta
2 dl.piskefløde
175 g.mild gorgonzola
4 skiverparmaskinke
40 g.pinjekerner
1 pære (ikke for moden)
 Frisk basilikum
 
Opskrift:
Gorgonzola smeltes i fløden og koges lidt ind, smag til med salt og peber. Skinken tørres i ovnen, varmluft 100 gr i ca 30 min. skal være helt sprød, brækkes i stykker. Pinjekernerne ristes på panden. Pæren skrælles og skæres i små tern. Pastaen koges efter anvisning på pakken og blandes med sovsen. Fordel pastaen på to tallekrner og drys med skinke, pinjekerner og pære. Pynt til sidst med rigeligt basilikum.

Tips:

Pas på med salt, både ost og skinke er ret salt.





karakterer:
Opskriften er vist 8136 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu